Selecteer een pagina

Cursus aanbod

Cursussen:

Kiezen vanuit je hart

Al dat getwijfel beu? Je wilt niet meer uitstellen maar doen? Je voelt dat je steeds wordt meegetrokken door je omgeving en voelt de behoefte om zélf je keuzes te maken.

Ontdek het magische gevoel dat je krijgt wanneer je kiest vanuit je hart. De zekerheid die je ervaart omdat jij weet wat je wilt én in staat bent om over de obstakels heen te stappen. Jij kiest.

Me-time

Even lekker een boekje lezen op de bank en… voilà! Schuldgevoel, een lange to-do-list die loopt te zeuren of geen rust kunnen vinden in je lijf.

Vanaf nu niet meer! Jij gaat volledig ontspannen de tijd nemen voor jezelf. Je gaat je grenzen aangeven naar je omgeving en je gedachten. Het is me-time!

 Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Makkelijk mediteren

Je weet dat meditatie een fijne manier zou moeten zijn om meer rust in je hoofd te krijgen. Maar waarom helpt het jou niet? Je hebt verschillende apps geprobeerd en weer opgegeven.

Deze cursus helpt je om een manier van mediteren te vinden die bij jou past. Het legt uit waarom je steeds op wilt geven en helpt je om toch vol te houden.

Ja zeggen tegen jezelf

Grenzen aangeven? Nee leren zeggen? Er is een reden dat dat niet werkt. De focus ligt namelijk op wat je niet wilt. Maar wat wil je nu eigenlijk wel?

In deze 10 weekse cursus ga jij leren hoe je jouw agenda vol zet met dingen waar je JA tegen wilt zeggen. Je gaat je leven vullen met de dingen die je waardevol vindt en blij van wordt.

Moeilijk is niet onmogelijk

Onderdeel van: Gedachtenwereld
Karlien@moeilijkisnietonmogelijk.nl
06-40421323
Boxtel