Selecteer een pagina

Coaching

Van jezelf houden

Word een keuze expert!

Je wilt jouw eigen pad volgen en je daar zelfverzekerd over voelen. Vaker vertrouwen op jezelf en lekker naar je gevoel luisteren. Ik geloof dat dit voor iedereen mogelijk is!

Wanneer je kiest vanuit je hart is dat iets magisch. Jíj hebt gekozen! Je bent trots op jezelf en voelt het vuur van binnen branden. Anderen vragen zich af wat jou zo laat stralen.

Ben je klaar voor jouw eigen vuur?

Volg je gevoel

Coaching door Karlien

Klanten noemen mij down to earth, praktisch en voelen zich gehoord. Ik richt me op wat jij belangrijk vindt en help jou de diepere waarde te vinden achter je keuzes.

Soms kan één helder inzicht grote gevolgen hebben. Wanneer je zelf door de bomen het bos niet meer ziet breng ik je terug naar de kern zodat jij weer rustig kan ademhalen en kan genieten.

Josefien:

“Je hebt mij goed geholpen om meer onderscheid te maken tussen verstand en intuïtie en mijn waarden en normen in kaart te brengen. Er zijn aspecten omhoog gekomen die ik niet verwacht had die mij belemmerden in het dagelijkse leven en ook richting mijn bedrijf. Ik ben een stuk wakkerder en positiever geworden en heb inzicht gekregen in mijn denkpatronen en handelwijze in het dagelijks leven, ook met betrekking tot zelfwaarde en zelfbeeld en motivatie.

Dankbaar voor de rust en directe en kernachtige vragen die jij stelt om mij snel bij mijn kern als mede coach te brengen.”

Sandra:

“Je gaf me niet meteen antwoord op mijn vraag over onzekere situaties, maar begeleidde me door een proces van ontdekking en onplooiing heen. Je gaf me zoveel meer dan alleen tools over onzekerheid!”

Iris:

“Fijn dat je op m’n pad bent gekomen. Je hebt me op weg geholpen en op weg gehouden.”