Inleiding

 

Soms lijkt het alsof het leven aan je voorbij gaat… ok, een beetje dramatisch misschien. Maar dat is toch zo? Ken je dat gevoel dat je in de auto rijdt en je niet meer kan herinneren dat je het laatste stuk daadwerkelijk gereden hebt? Of dat de dag voorbij is gegaan en je niet meer weet wat je hebt gedaan?

Dat is de automatische piloot. De hersenactiviteiten in je hoofd die er voor zorgen dat je automatisch de juiste handelingen verricht. Handig toch? Zonder die automatische piloot zouden we waarschijnlijk nog steeds in grotten leven. Juist omdat we dingen kunnen automatiseren ontstaat er ruimte voor wat nieuws. Om weer nieuwe dingen te leren.

 

Volop genieten

Maar er zijn ook dingen die je misschien niet wilt automatiseren. Waar je volop van wil kunnen genieten op het moment dat het gebeurt. Wanneer je niet wilt afdwalen in je hoofd maar volledig in het moment wil zijn.

Door bewust jouw JA te volgen neem je afstand van je automatische piloot. Je gaat de regie nemen over je keuzes en ervaart meer flow en gemak.

In deze cursus ga je volledig duiken in jouw JA. Waar stuurt die je heen? Wie ga je zijn?

Geniet van het avontuur!

Hoofdstuk inhoud
0% voltooid 0/1 stappen