Inleiding Copy

Vanuit je hart kiezen heeft voor mij echt iets magisch. Het gaat niet zozeer om wat je uiteindelijk doet en of dat nu écht de beste keuze is. Het gaat erom dat jij hebt gekozen. Jij, helemaal zelf, vanuit je eigen kracht, hart en intuïtie. Vanuit een diep gevoel van binnen. Een vuur!

Je merkt bij zo’n keuze dat je veel meer kan dan je dacht. Dat er een power in je zit die ineens vrij komt. Het voelt als lef, eigenwaarde en leiderschap tegelijk.

 

Herken het vuur

Anderen kunnen dat aan je zien. Let zelf maar eens goed op. Wanneer iemand praat over wat hij of zij gedaan heeft, iets wat echt bij diegene past en vanuit het hart gekozen is, dan straalt diegene. Er klinkt een passie en drive.

Hoe beter je wordt in kiezen vanuit je hart hoe vaker je dat vuur gaat voelen. Je gaat het herkennen en ook herkennen wanneer het er niet is. Het wordt je gids in je leven. Dat is wat je hart volgen betekent.

 

Ga voor het gevoel

Kiezen gaat niet alleen om wat je doet. Het gaat ook om hoe je ergens mee om gaat. Je kan kiezen vanuit je hart om iemand te vergeven, jezelf te vergeven, compassie te tonen, emoties te laten stromen enzovoorts. Kiezen vanuit je hart hoe je jouw emoties communiceert, wat je belangrijk vindt in hoe je met elkaar om gaat en wie jij bent naar jezelf en de ander toe.

Wat je doet is uiteindelijk een resultaat en als dat goed uitpakt een mooie bijkomstigheid. Veel belangrijker is het gevoel dat ontstaat wanneer jij kiest vanuit je hart. Het gevoel dat jij de leiding hebt over wie je bent en wat je met jouw leven doet.