Is dit wel echt zo?

 

Het zou zomaar kunnen dat je de afgelopen week veel hebt getwijfeld. Is dit nu echt mijn waarde of niet? Hoe blij word ik hier nou daadwerkelijk van?

Goed zo! Je bent lekker bezig!

Eén van de meest belangrijke dingen is om jezelf toe te staan het af en toe niet te weten. Om er open voor te staan dat je aan het ontdekken bent en in te zien dat je uit zoveel mooie diepe lagen bestaat dat je alleen maar meer en meer ontdekt over jezelf. En dat is juist ontzettend mooi.

 

Een positief algoritme

We zijn geen machine waar je A in stopt en B uitrolt. We zijn eerder een ingewikkeld algoritme dat wordt beïnvloedt door waar de gebruiker, jij dus, mee bezig is en naar zoekt. Hoe meer je bezig bent met en zoekt naar je waarden, hoe meer mooie dingen jouw algoritme voor je naar boven haalt. Elke nieuwe ontdekking is geen antwoord maar wel een overwinning. Een aanvulling op jouw betekenisvolle leven.

Ok, dat was de preek die ik denk dat je even nodig had (lees hem later gerust terug). Nu kunnen we verder naar een volgende stap om te weten waar jij JA tegen wilt zeggen. Je zijnswaarden.